Snaga Industrije 4.0 sada postaje realnost i Bosch Rexroth je spreman da pomogne proizvođačima mašina da svoju viziju pametnih fabrika (Smart Factory) sprovedu u delo.

Bosch Rexroth ulazi u sledeću industrijsku revoluciju kao vodeći isporučilac opreme i rešenja Industrije 4.0. Sa velikim portfoliom automatizacione opreme i bogatim proizvodnim iskustvom iz sopstvenih postrojenja širom sveta, možemo ponuditi vodeća automatizaciona i proizvodna rešenja – od jednostavnih do složenih proizvodnih pogona.

Connected Automation rešenja u proizvodnji dovode do bržeg i fleksibilnijeg proizvodnog procesa, veće efikasnosti i smanjenja broja zastoja i njihovog trajanja. Ona omogućavaju naprednu online dijagnostiku 24/7, kao i otvorenost za integraciju sa različitim komunikacionim protokolima, nadzornim upravljačkim sistemima i ERP sistemima.

 


Više informacija:  Uno-Lux Processing d.o.o., Poručnika Spasića i Mašere 14, 11147 Beograd, Srbija, Tel.:(+381) 11/239-23-13, 251-57-82, 251-15-87, http://www.ulpr.com/